maanantai 6. huhtikuuta 2020

Bakeryllä heräsi kiinnostus omaan yritykseen.

Olen ollut nyt yhteensä viisi kuukautta Bakeryllä harkassa ja uusia töitä on kertynyt paljonkin.  Olen päässyt aloittamaan graafisen näyttöäni jonka teen eräälle pesäpallo seuralle. Tehtävänäni on tehdä logo ja verkkosivut. Tämän lisäksi olen päässyt kuvaus keikalle mukaan, kehitellyt Bakeryn uutta ilmettä, ottanut Bakeryn someen kuvia, päivitellyt verkkokauppaa, avustanut projekteissa, siivonnut toimistoa, tuotekuvannut, tehnyt moodboardeja.

Bakeryllä ollessani ja oman portfoliota tehdessäni tuli ajatus että minä haluan perustaa luovan toimiston ja alkaa yrittäjäksi. Olen jo luonut oman brändini ja ulkoasun.


Lepola

Lepola on Bakeryn kehittämä yritys jonka omistaa Särkisalossa asuvat Emmi ja Aaron.  Lepola tekee siidereitä ja limonadeja omalla tilalla. Olen ottanut heidän tuotteista tuotekuvia esim Alkon sivuille.


Muokkasin videot ja tein niihin filtterit.
Verkkokauppa

Bakery perusti oman verkkokaupan jossa myy asiakkaiden tuotteita ja tukee näin paikallisia yrityksiä. Bakery myy siellä myös omia tuotteita eli Lokaali paitoja ja kasseja. Lokaali on kamppania jolla pyritään kannustamaan paikallisia ostamaan oman alueensa yrittäjien tuotteita.
Suunnittelin printtejä paitoihin mutta niitä ei ole vielä tehty ja en tiedä tehdäänkö niitä ollenkaan. Olen päivitellyn varastoja verkkokauppaan ja aloitin markkinointi materiaalien tekemistä, mutta ne on vielä kesken. Tein kuitenkin Lokaali logosta animaation.
Bakeryn some kuvia


Tässä kuvia joita olen ottanut toimiston kanaville.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

OMA BRÄNDI

Kehittelen tällä hetkellä omaa tulevaa yritystäni. Yritykseni olisi tarkoitus tehdä logoja, tehdä kuvaus keikkoja, somesiällön tuottamista, ...