perjantai 13. syyskuuta 2019

Tössäoppiminen: Suunnittelutoimisto Bakery
Mikä on Bakery?


Bakery on erikoistunut brändien ja konseptien suunnitteluun sekä kehittämiseen. Suunnittelun tuloksena voimme toteuttaa esimerkiksi tiloja, palvelumuotoilua, digitaalista markkinointia, verkkosivuja ja -kauppoja sekä teksti- ja kuvasisältöä.  Toimipiste sijaitsee Salossa.


Miksi halusin bakerylle?


Bakery tuntui mielenkiintoiselta ja oman tyyliseltä paikalta. Toimisto on kotoisa, valoisa ja tilassa on viihtyisä työskennellä. Halusin työssäoppimispaikan luovalta-alalta, mainos-tai suunnittelutoimistosta. Lisäksi halusin, että paikka olisi salossa sillä teatteri harrastus vie suurimman osan vapaa-ajasta.Mitä olen päässyt tekemään?


Pääsin jo ekalla viikolla asiakas käynnille kuvaus assistentiksi ja otin bakeryn someen materiaalia. Olen tehnyt suurimmaksi osaksi someen kuvia, moodboardeja ja kotisivuesittelyn. Olen auttanut muita työntekijöitä heidän asiakas töissään tekemällä asiakkaille moodboardeja, rajaamalla kuvia ja tehnyt bakeryn someen asiakkaihin liittyvää sisältöä. Kaikkea en voi julkaista tänne sillä jotkut työt ovat vain asiakkaan silmille ja joitain ei ole vielä julkaistu, mutta laitan niitä blogiin kun saan. Mutta tässä joitain julkaistuja töitä.

Tössäoppi kestää 4.9.2019-18.12.2019


Minusta tehtiin esittely Bakeryn someen
OMA BRÄNDI

Kehittelen tällä hetkellä omaa tulevaa yritystäni. Yritykseni olisi tarkoitus tehdä logoja, tehdä kuvaus keikkoja, somesiällön tuottamista, ...