torstai 30. toukokuuta 2019

STOCKMANN näyttö

Tein työssäoppimisen aikana myös näytön.  Tässäpostauksessa kerron prosessista, lopputuloksesta ja arvioinnista.

Prosessi

Tein näytön Filan urheiluosaston focuspointtiin. Minun piti huomioida uuden tuotteet, se miten tuotteen sopii sivu ja takarekkeihin ja että valot osoittavat kohdetta. Sain tehtyä tämän aika nopeassa ajassa. Unohdin kuitenkin huomioida sen että en voi jättää tavaroitya lojumaan asiakkaiden tielle ja laitoin henkareita myytävien tuotteiden päälle. Minulla olisi pitänyt olla kärry johon laitan kakki tavarat. Olen iloinen lopputuloksesta.

Arviointi

Työssäohjaajani oli todella tyytyväinen lopputulokseen. Opettajan palaute: Tuottet olivat hyvät, kokonaisuus oli hyvä, osasin ottaa palautetta ja tein tehtävän nopeasti. Sain vahvan 4+/5. 
Jos teksin tämän uudestaan ottaisin asiakkat paremmin huomioon enkä jättäisi tavaroita lojuamaan osastolle. Olen tyytyväinen arvosanaan.

Työssäoppi stockkalla oli todella opettava ja hyödyllinen kokemus. Nyt kesälomalle hyvää kesää!!maanantai 27. toukokuuta 2019

STOCKMANN EsillepanotTein toisen visun kanssa kanssa miesten focus pointin. Siinä piti ottaa huomioon juhlakausi eli puimme juhlallisia vaatteita joista voi ottaa mallia ylppäreihin pukeutumiseen. Itse en ole täysin tyytyväinen lopputulemaan keskimmäisen vaatekokonaisuus ei miellytä. Asujen piti liittyä värillisesti toisiinsa. Jokaisessa toistuu kellertävä, vihreä ja punainen. 


Tein melkein ensimmäiseksi työkseni Tommy Hlfigerin miesten osaston uusiksi yhden muun työntekijän kanssa. Osastolla haluttiin vaatteet väri jäjestykseen niinkuin näkyy sini, valko, punaiset ovat samassa, vaaleansiniset ja keltaiset omissa. Jokaisella kerroksella oli omat tyylit tehdä esillepanot. Miesten kerroksella osaston visu halusi tangoille kevyemmästä vaatteesta raskaampaa.

ennen

jälkeen

Sain tehdä naisten kerrokselle Opus osastolle uuden ja kesäisemmän ilmeen. Etupöydästä en muistanut ottaa ennen kuvaa. Tämän teko oli mielestäni kivaa sillä sain vapaat kädet ja sain tehdä tämän kokonaan yksin.


ennen ja jälkeenOMA BRÄNDI

Kehittelen tällä hetkellä omaa tulevaa yritystäni. Yritykseni olisi tarkoitus tehdä logoja, tehdä kuvaus keikkoja, somesiällön tuottamista, ...