perjantai 24. toukokuuta 2019

TYÖSSÄOPPIMINEN: Turun Stockmann


Olin vähän yli kuukauden työssäoppimassa Turun Stockmannilla somistus puolella. Matkustin töihin ja takaisin junalla salosta. Samaan aikaan työssäoppimassa oli kaverini Liisa jonka kanssa sain tehdä välillä yhdessä töitä.


Työssäoppiminen alkoi Hulluilla päivillä eli aika kiireinen ensimäinen viikko ja alku meni uuden opettelemiseen ja talon tavoille totuttelemiseen. Loppupuolella sain tehdä enemmän joitain juttuja yksin ja pääsin tekemään paljon esille panoja ja pukemaan mallinukkeja.


Työtehtäviä joita tein, mallinukkejen pukeminen, mainosten ja uusien kamppanioiden esille laittaminen, osastojen järjestäminen ja niiden uudellee muokkaaminen, tavaroiden siirtely varastoon ja osastolle, vaatteiden silittäminen ja höyryttäminen, hinnoittelua, aletuotteiden etsimistä pädillä, logojen liimaaminen. Siinä osa. Sain tehdä todella monipuolista työtä ja pääsin kaikille osastoille tekemään jonkin verran työtä.

Työssäoppi oli kaikin puolin hyvin opettavainen. Parhaimmat oppikopit olivat työskentelyyn liittyvä selkeys ja järjestelmällisyys ja työpaikkojen erojen tajuaminen, miten eritaloissa toimitaan ja millaisia toimenkuvia töissä on. Työssäoppi oli minulle hyödyllinen ja koen että opin paljon uusia asioita ja näitä taitoja pystyn hyödyntämään töissä Carlingsissa. Työssäoppi oli pitkä ja tapahtumia täynnä joten en tietenkään kaikkea saa blogiin mutta seuraavissa postauksissa on kooste koko ajaltaKuvahaun tulos haulle stockmann logo

OMA BRÄNDI

Kehittelen tällä hetkellä omaa tulevaa yritystäni. Yritykseni olisi tarkoitus tehdä logoja, tehdä kuvaus keikkoja, somesiällön tuottamista, ...