maanantai 27. toukokuuta 2019

STOCKMANN Esillepanot
Tässä postauksessa esittelen joitain esillepanoja joita tein työssäoppimisen aikana.


Tein toisen visun kanssa kanssa miesten focus pointin. Siinä piti ottaa huomioon juhlakausi eli puimme juhlallisia vaatteita joista voi ottaa mallia ylppäreihin pukeutumiseen. Itse en ole täysin tyytyväinen lopputulemaan keskimmäisen vaatekokonaisuus ei miellytä. Asujen piti liittyä värillisesti toisiinsa. Jokaisessa toistuu kellertävä, vihreä ja punainen. 

Tein melkein ensimmäiseksi työkseni Tommy Hlfigerin miesten osaston uusiksi yhden muun työntekijän kanssa. Osastolla haluttiin vaatteet väri jäjestykseen niinkuin näkyy sini, valko, punaiset ovat samassa, vaaleansiniset ja keltaiset omissa. Jokaisella kerroksella oli omat tyylit tehdä esillepanot. Miesten kerroksella osaston visu halusi tangoille kevyemmästä vaatteesta raskaampaa.

jälkeen
ennen


Sain tehdä naisten kerrokselle Opus osastolle uuden ja kesäisemmän ilmeen. Etupöydästä en muistanut ottaa ennen kuvaa. Tämän teko oli mielestäni kivaa sillä sain vapaat kädet ja sain tehdä tämän kokonaan yksin.

ennen
jälkeenEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuukausi Bakeryllä

Olen ollut nyt kuukauden Bakeryllä. Olen oppinut uutta After Effctsin käytöstä ja opin tekemään gifejä Photoshopilla. Olen kiinnostunut opp...